| Lejre Radikale Venstre

Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Carsten Bech

Økolog

Telefon86 37 27 22

Emailc-k-bech@mail.tele.dk

 

Jeg har 2 job. Jeg arbejder ½ tid som plejer på den retspsykiatriske afdeling i Risskov. Et job hvor jeg kommer tæt på mennesker der har det ubeskrivelig svært.

Et job der har overbevist mig om at Radikale Venstre er mit parti. - Jeg har en liberal tankegang, men kan se, at ikke alle har samme forudsætninger her i livet.

Radikale Venstre er et parti der er optaget af social ansvarlig med plads til alle. Samtidig er partiet optaget af at vi skabe økonomisk råderum, sådan at vi har råd til at hjælpe hvor der er behov. Den gode vilje er ikke nok, der skal skabes forudsætninger for at vi kan det vi vil.

Jeg er desuden selvstændig økologisk landmand. På min gård har vi planteavl og kødkvæg. - Jeg omlagde gården til økologisk drift for 20 år siden, og har ikke fortudt det en eneste dag.

Jeg deler min tid med jobbet i Risskov og politik. Min arbejdsindsats i landbruget svare ca. til ½ tid. Det økologiske landbrug beskæftigerud over mig selv  2 personer. Ved ansættelse ser jeg det som en forpligtigelse at tage sociale hensyn.

Jeg har politisk erfaring bl.a. som viceborgmester i den tidlige Rønde kommune. - Desuden som formand for Natur-Teknik og Miljø i syddjurs Kommune.